CLINIC SING-A-SONGWRITER

Gezamenlijk leg je een muzikaal traject af waarin er geschreven, gezongen en melodieën bedacht worden. De deelnemers ervaren tijdens de clinic hoe tekst en muziek samenkomen. Onder begeleiding wordt er in teams een refrein en couplet geschreven. Gezamenlijk wordt er een thema als uitgangspunt genomen zodat er bijvoorbeeld een bedrijfslied ontstaat.

Workshop muziekproducties

Samen met je team een eigen muziekproductie bedenken, componeren en improviseren. Beleef samen een muzikale reis en laat je verrassen door je eigen creativiteit.

Rap-, dicht- en schrijvers workshops

In teams wordt er een rap of gedicht geschreven die voorgedragen wordt met een competitief element (dit kan in overleg geboekt worden met een bekende artiest uit de music scène). Er zijn mogelijkheden om bewerkte recordings van de song te laten maken.

Human Beatbox clinics

Samen ritmische klanken maken met je mond waarbij je instrumenten nadoet. Door deze methode toe te passen ontstaat er een vocale song! Samenwerking en teamcohesie zijn hierbij een must!

DJ Clinic 'Like-a-pro'

Er wordt samen met een dj een uitzinnige clinic gegeven, waar je in teams gebruik leert maken van een dj mixer, monitor en koptelefoon. Zodra je de basisvaardigheden kent, leer je werken met pitch control en cue points. Welk team kan het beste samen een live mix maken?

Ben jij een professional?

Heb je zelf altijd al een clinic/workshop willen geven? Jefferson Burnett is altijd op zoek naar nieuw creatieve en educatieve kunstvormen. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.
"Wij zijn er
voor jong en oud"

CLINICS

De JBIC-lespakketten en lesvormen variëren van beginner tot specialist. Onze clinics worden met een educatief en competitieve methode vormgegeven in een lespakket om beoogde doelstellingen te behalen. Stress en burn-out, teambuilding, empowerment en verbeterde sales(processen) zijn tegenwoordig trending topics. Onze op maat gemaakte clinics passen bij de wensen en behoeften van onze klanten.
Met onze clinics en masterclasses richten wij ons op de pijnpunten binnen organisaties. De kracht van deze interactieve clinics ligt vooral in het verbeteren van teamcohesie / teambuilding; denken in oplossingen, ontspannende en stressvrije sfeer creëren, out off the box denken en empowerment (iemand tot iets in staat stellen). Alle clinics die wij aanbieden worden met de Jefferson Burnett Interactive Clinic-methode samengesteld. Samen met de klant kijken wij naar de interesses van het team en welke clinic het beste past bij de groep en organisatie. Door samenwerkingen aan te gaan met specialisten en professionals, waarborgen wij de kwaliteit en deskundigheid van onze clinics. Wij streven ernaar om innovatief en grensverleggend te blijven, door het continu doen van marktonderzoek en up-to-date te blijven in de huidige markt.
Door onze lespakketten te combineren met bijzondere vormen van muzikale en creatieve clinics, ervaren teams een unieke ervaring die inspirerend, innovatief en vol verassingen zit. Wij combineren onze jarenlange ervaring, kennis en kunde over het bedrijfsleven met onze competenties en vaardigheden uit kunst & cultuur, waardoor wij op een effectieve manier organisaties helpen productiever en efficiënter te werken. Wij ontwikkelen methodes om sneller de gewenste afgesproken resultaten te bereiken.

UITGELICHT: COCKTAIL CLINIC

Naast onze muziekworkshops bieden wij ook creatieve workshops aan die verrassend inovatief en inspirerend zijn. Samen met Dyan en zijn team van cocktailprofessionals leer je de kneepjes van het vak.

Creatieve Clinics

1. Workshop Back2Basic -Survival Workshop- (Denk/sport & Beweging)

Ga samen met je team een unieke vorm van Survivaltechnieken- of een Back2Basic clinic volgen. Een zeer effectieve activiteit voor outdoor teambuilding, denken in oplossingen en samenwerken!

2. Sportworkshops (Denk/Sport & Beweging)

Onze sport en spel clinics zorgen voor een gezellige, sportieve dag waar samenwerking, communicatie en teamcohesie centraal staan.

3. Cocktail Clinics (Creatief & Innovatief)

Een cocktail workshop vol van geur en smaakexplosies en creëer jouw eigen signature cocktail! Tijdens de workshop leer je hoe je omgaat met gezond en verantwoord eten en drinken.

4. Movie clips- / dans-clinic (Creatief & Bewegen)

Boots samen met je team een videoclip na en leer de fijne kneepjes van acteren en regisseren.

5. Reclamespot of bedrijfsfilmpje clinic (Creatief & Innovatief)

Hoe leuk zou het zijn om samen met je team (collega’s) verantwoordelijk te zijn voor een eigen gemaakte commercial? Maak samen met je collega’s een professionele reclamespot of bedrijfsfilm tijdens deze workshop.

Openingstijden

Bekijk hier alle openingstijden

Recente updates

  • 31-10-'18
    Website officieel live
  • 15-09-'18
    Eerste 50 opdrachten binnen!
  • 01-09-'18
    Bedrijfsinschrijving KVK
All rights reserved © , Jefferson Burnett. Website powered, maintained and managed by .
"Awesomeness and likeability injected by our own imagination"