MUZIEKPRODUCTIES

Jefferson Burnett Music Solution biedt naast de interactieve clinics, video’s en filmproducties, fenomenale muziekproducties aan, die aansluiten bij diverse genres en muziekstijlen. Met de diversiteit aan muziek specialisaties waarover onze producers beschikken, kunnen wij (bijna) alles voor u op maat maken. Met een ervaren team aan sing-a-songwriters kunnen wij de producties voorzien van meertalige zangcomposities.
Met onze jarenlange ervaring in (hit)song schrijven, verzorgen onze producers unieke en hoogstaande producties voor eenieder. Wij kunnen uw producties uiteraard ook met live instrumenten (band) produceren en inspelen. Voor muziekproducties maken wij combinaties door digitale technieken te combineren met het gebruik van live instrumenten.

Songwriters

Altijd al een eigen song willen maken en je gedachten laten horen? Met ons team van ervaren songwriters sta je er niet alleen voor. Wij werken met beginners en professionals en bedienen alle disciplines.

RADIOSPOTS

Radiospot laten maken

Er wordt steeds vaker een radiospot gebruikt om producten en diensten van bedrijven aan de man te brengen. Wij zijn een productiestudio voor onder andere radiospotjes. Een professionele radiospot op maat laten maken, die aansluit bij de hedendaagse trends en ontwikkelingen in de marketing, doet u bij Jefferson Burnett Music Solution. In overeenstemming met u gaan we met uw idee een commercial maken vanaf het concept tot de uitgewerkte productie. Wij hebben alles in huis om een radiospotje te maken van de hoogste kwaliteit.
Uw succes begint bij het aanwezig zijn op de plekken waar uw klanten naar u luisteren. Om uw beeldmerk herkenbaar te maken bij uw doelgroep, brengen wij het gevoel van uw bedrijf over met de juiste muziek en stemmen omdat wij ervan overtuigd zijn dat een radiospot de basis is van uw marketinguitingen.

Hoe en waarom?

Met muziek komt uw boodschap sneller over. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van audiologo’s die vernieuwend zijn. Een audiologo kunt u herkennen aan de melodie aan het einde van een radiospot. Het is altijd kort en herkenbaar. Met behulp van een imagesong wordt uw imago middels reclame onder de aandacht gebracht bij een groot publiek.
Wij componeren alle producties zelf! Bent u op zoek naar een audiologo, een spotje van 20 seconden, achtergrondmuziek of andere wensen, wij componeren ter plekke in onze studio’s voor u of samen met u. Voor een radiospot op maat, kunt u altijd terecht bij Jefferson Burnett (MS).
Neem contact op of vul het contactformulier in voor verdere informatie!

Kosten radiospot & audiologo

Omdat er veel factoren zijn die van invloed zijn op de prijs, gaan wij graag met u naar de exacte kosten voor de ontwikkeling van de radiospot kijken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Over de inkoop van Reclamezendtijd, adviseren wij u graag!

Voorbeeld Audiologo

Radiojingles

Radio Jingles op maat

Wij maken radiojingles op maat, die passen bij uw radiostation en sluiten aan bij de stijl, feel en identiteit van een radioprogramma. Met onze jarenlange ervaring in het maken van professionele muziekproducties en (hit)songs, produceren wij graag een moderne, unieke en eigentijdse jingle voor u. Met onze brede selectie aan producers en songwriters, komen wij altijd met maatwerk dat precies past bij uw radiostation.
Neem contact op of vul het contactformulier in voor verdere informatie!

Een op maat gemaakt arrangement

Het klinkt eenvoudig, maar het maken van een radio jingle bestaat uit een compleet uitgedacht arrangement. Met de creativiteit en samenwerkingen van onze componisten, maken wij precies datgene wat bij uw radiostation past. U vraagt, en wij maken commercials, jingles en composities op maat!
Wij leveren complete jingle pakketten aan. Het pakket bestaat uit 4 tot 6 korte jingles met reclamepingel en een nieuwsintro. Uw bestaande jingles kunnen wij vernieuwen en up-to-date maken naar uw smaak.
Neem contact op of vul het contactformulier in voor verdere informatie!
Voornaam*
E-mailadres *
Telefoonnummer*
Waarom moeten wij contact u opnemen?
Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens zoals hierboven beschreven en zoals nader uitgelegd in het privacybeleid.;

I accept the Terms and Conditions.

Verstuur uw aanvraag

Openingstijden

Bekijk hier alle openingstijden

Recente updates

  • 31-10-'18
    Website officieel live
  • 15-09-'18
    Eerste 50 opdrachten binnen!
  • 01-09-'18
    Bedrijfsinschrijving KVK
All rights reserved © , Jefferson Burnett. Website powered, maintained and managed by .
"Awesomeness and likeability injected by our own imagination"